2012 m. rugpjūčio 3 d., penktadienis

Kitas kampas: pasijuok iš C. Fabregaso - kokius serialus mėgsta "Barcelona" saugas

 Sekmadienio naktį socialiniame tinkle "Twitter" vyko šmaikštūs rinkimai. "Barcelona" saugui Cescui Fabregasui gerbėjai rinko naują serialą. 


Viskas prasidėjo nuo to, kad buvęs "Arsenal" kapitonas gerbėjams po vakarinės treniruotės pripažino, jog ką tik baigė 8 metus žiūrėtą "Nusivylusių namų šeimininkių" serialą.


Kaip matome - C. Fabregasui serialas paliko teigiamą įspūdį. Įdomu, žiūrėjo vienas, ar su savo širdies drauge?

Šio C. Fabregaso prisipažinimo pro akis nepraleido ir "Barca" sekanti fanų grupė, pajuokavusi "ir po to jus dar klausiate, kodėl mes pokštaujame apie Cescą".


C. Fabregasas paprašė savo gerbėjų pasiūlyti daugiau "gerų" serialų.


Netrukus, turbūt užplūdus šimtams "tweetu", saugas suskubo išvardinti, ką jau yra matęs. Pripažinkime, sarašiukas įdomus: nuo "Gossip girl" iki "Friends" ir "Prison break".


"Barcelona" fanų puslapis pajuokavo dar kartą:

Kaip manote, kokius standartus žodžiui "geras" taiko vaikinas, kuris peržiūrėjo visas "Nusivylusias namų šeimininkes"? Muilo operų mes nežinome.

Nors suskubau mylimam Cescui pasiūlyti tikrai gerų "vyriškų" serialų:


O "Barcos" fanų puslapis kiek labiau tinkančių į kolekciją šalia "Pretty little liars".


Tačiau "Barcelona" saugas pasirinko dar vieną dramą. Gerai, kad bent nominuotą "Auksiniam gaubliui". (gal tai ženklas ir kitą sezoną Cescas pretenduos į "Ballon d`Or). Įdomu, iš kur serialus siunčiasi futbolo žvaigždės? Gal taip pat naudojasi torrentais?


Po mėnesio laukite įrašo tema: "Kuo C. Fabregaso žaidimas skiriasi jam žiūrint "Desperate housewives" nuo žaidimo žiūrint "Revenge".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą