2012 m. liepos 17 d., antradienis

Madrido „Real“ galvos skausmas už 70 mln. eurų – brazilas Kaka

2007 metų geriausiam pasaulio futbolininkui vietos "Real" nebeliko

Madrido „Real“ futbolo klubas vakar pradėjo pasirengimą naujam sezonui. Po atostogų susirinko visas „Real“ žvaigždynas. Kaip rašo marca.com, bent vienam Ispanijos čempionų žaidėjui vietos komandoj nėra. Madrido „Real“ klubas jau sutarė su Anglijos „Tottenham“ klubu dėl saugo kroato Luka Modričiaus įsigijimo. Tad 2007 metų geriausias pasaulio futbolininkas Kaka „Real“ ekipos treneriui Jose Mourinho tampa tikru galvos skausmu. 70 milijonų eurų skausmu.


2009 metais už 65 mln. eurų į „Karališkąjį“ klubą iš „Milan“ persikėlęs trisdešimtmetis brazilas praėjusį sezoną „La Liga“ pirmenybėse visas 90 minučių aikštėje išbuvo tik 4 kartus. Iš viso atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas Ispanijos čempionate žaidė 26 rungtynes ir įmušė penkis įvarčius.

Kaka su Ispanijos sostinės ekipa dar turi trejus metus galiosiančią sutartį, pagal kurią jis uždirbs apie 40 mln. eurų. Nors praktiškai nuo pirmų brazilo rungtynių „Real“ klube ne vienas Europos klubas neslėpė noro jį įsigyti, tačiau „Real“ prašoma kaina atbaidė visus.

Madrido ekipa nenori patirti didelių nuostolių, tad už saugą norėtų gauti apie 30 mln. eurų. Tad iš viso per trejus metus Kaka Ispanijos čempionams kainuos apie 70 mln. eurų.

Pažiūrėjus į dabartinę „Real“ saugų liniją neaišku, ar J.Mourinho kitą sezoną ras aikštėje vietos brazilui. Ar pavyks „Real“ atsikratyti žaidėjo, už kurį prieš trejus metus sumokėjo milžiniškus pinigus – vienas įdomiausių vasaros transferų lango intrigų.

Kaka perėjimo vertė yra trečia pagal dydį „Real“ istorijoje – jį lenkia tik Cristiano Ronaldo ir Zinedine Zidano transferai.

Publikuota 15min.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą